ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του νέου Συνδέσμου Εφοπλιστών Ταχυπλόων και Κρουαζιέρας (Σ.Ε.ΤΑ.Κ.) προκειμένου να προχωρήσουν στην εκλογή του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και στη λήψη αποφάσεων για θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΣΕΤΑΚ το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποτελείται από τους:
1.Πρόεδρος Αγαπητός Αντώνιος του Βασιλείου
2.Γενικός Γραμματέας Καβαλλιέρος Νικόλαος του Εμμανουήλ
3.Ταμίας Αντίοχος Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος
4.Μέλος Ηλιόπουλος Μάριος του Παναγιώτη
5.Μέλος Στεφάνου Δημήτριος του Πέτρου
Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.ΤΑ.Κ. κ. Νικόλαος Καβαλλιέρος θα εκτελεί παράλληλα και καθήκοντα Γενικού Διευθυντού κατά την πρώτη θητεία του Δ.Σ.
Τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΤΑΚ ευχήθηκαν στο πρώτο Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους.
Διαβάστε επίσης
Νέος πρόεδρος της Fed του St. Louis ο Alberto Musalem
Δικηγόροι: Σε ποιες δίκες θα απέχουν έως 19 Ιανουαρίου, ποιες ξεκινούν άμεσα – Ολη η απόφαση
CIES: Ο Μπέλιγχαμ και οι πιο ακριβοί παίκτες στον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LVMH – Hermès: Η μυστική συμφωνία του 2002 και το θρίλερ με το χαμένο πακέτο δισεκατομμυρίων του Nicolas Puech
- Μαρίνας Χατζημανώλη: Επίσκεψη Εργασίας Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Αθήνα
- Πλεύρης: Συνταγματική η εγγραφή ΜΚΟ στο μητρώο του υπουργείου Μετανάστευσης σύμφωνα με το ΣτΕ – «Νίκη υπέρ της διαφάνειας»
- Χρηματοπιστωτική κρίση στην Τουρκία: To Συμβούλιο Κεφαλαιαγοράς κινείται νομικά κατά ατόμων για χειραγώγηση μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.