ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέση Ανατολή: Το Ιράν επιμένει στους όρους του για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ παρά το «όχι» Τραμπ
Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, λίγες μέρες αφότου σώμα ενόρκων αποφάσισε πως θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 148 εκατ. δολαρίων σε δύο πρώην εργαζομένους στην εκλογική διαδικασία στην πολιτεία της Τζόρτζια.
Ο Τζουλιάνι είχε κατηγορηθεί πως δυσφήμησε τους δύο εργαζόμενους, κατηγορώντας τους ψευδώς πως βοήθησαν στη «νόθευση» των εκλογών του 2020 και την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στην κρίσιμη πολιτεία.
Ο Τζουλιάνι κατέθεσε την αίτηση στο Δικαστήριο Πτωχεύσεων των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Να μην βιαστεί το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφασίσει για την προεδρική ασυλία
Μπάιντεν: Δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι ο Τραμπ υποστήριξε μια εξέγερση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βασικό μήνυμα της παρουσίας μας στον ΟΗΕ – Αναγκαίοι οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία
- Ελληνική οικονομία: Ώθηση στην ανάπτυξη από επενδύσεις και εξαγωγές «βλέπουν» οι οίκοι αξιολόγησης
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας
- Μπέσεντ: Αποφέρει καρπούς η παγκόσμια εκστρατεία οικονομικής απομόνωσης του Ιράν – Στο στόχαστρο αεροπορικές και τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.