ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και μέσα σε ένα «φλεγόμενο» ΣΕΦ απέκλεισε στα προημιτελικά την Αναντολού Εφές με 3-2 νίκες, και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 της Κωνσταντινούπολης.
Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που οι Τούρκοι του Περάσοβιτς δεν παράτησαν ποτέ, ο Ολυμπιακός, με ηγέτες τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, νίκησε την Εφές με 87-78 και θα συμμετάσχει στο δέκατο φάιναλ-4 της ιστορίας της και έκτο τα τελευταία εννέα χρόνια.
Στον ημιτελικό, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρει απέναντί της την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ήταν ο αρχηγός τους με 22 πόντους και 6 ασίστ, με τον Πρίντεζη να προσθέτει 14 και να πετυχαίνει κρίσιμα καλάθια στο τέλος και τον Γκριν σχεδόν… αθόρυβα να είχε 10. Καλή δουλειά και από τον Μπιρτς με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Παπαπέτρου είχε 8 πόντους,
Από την άλλη, έξι παίκτες της ομάδας του Περάσοβιτς τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Οσμάν να είχε 11 και τους Τόμας, Χάνεϊκατ, Μπράουν, Γκρέιντζερ και Ερτέλ από 10 ο καθένας.
Τα δεκάλεπτα: 25-21, 37-41, 63-58, 87-78
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.