ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To περίεργο χώσιμο σε 4 μετοχές, η super Credia και τα 600 εκατ., το ΟΧΙ του Πόλσον για το 4% της Πειραιώς, η Bally’s και ο πήχης του Οντόνι, η μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου, οι νέες περιπέτειες του Ντίλιαν και τα μυστικά ραντεβού στην Αθήνα, και η κουβέντα για την Elbit στο Ψυχικό
Το ΤΖΟΚΕΡ άλλαξε και από σήμερα μοιράζει πιο πολλά σε πιο πολλούς, με τους παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα έπαθλα. Συγκεκριμένα, στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ τα τυχερά 5άρια θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ* το καθένα σε κάθε κλήρωση, ενώ το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας θα ξεκινά πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ.
Η πρεμιέρα του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 22:00, με το μεγάλο έπαθλο να ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.
Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr
Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.
Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.
Νέο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ
Νέα μορφή έχει αποκτήσει το δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσής του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών.
Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.
18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.