ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η σύγχρονη Αριστερά ενώνει τις θετικές παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικού κινήματος. Από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο», ανέφερε, στην τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Νίκος Παππάς.
«Αυτή είναι η ταυτότητά μας που περιγράφεται στη διακήρυξή μας και σε κάποιους δεν άρεσε. Επέλεξαν να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σχήμα με επιθετική πολιτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ θέλει να τσακίσει τη μεσαία τάξη. Εμείς δεν κινούμαστε πάνω σε μνημονιακά απόνερα. Τη θεωρούμε δομικό συστατικό της δίκαιης ανάπτυξης», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Ορίστηκε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου – Όλα τα ονόματα
Στέφανος Κασσελάκης: Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται ποτέ να υποκλιθεί σε κανέναν
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 – 15 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Yum! Brands: Πουλάει την Pizza Hut για συνολικά 2,7 δισ. δολάρια
- Wall Street: Έσπασε τις 52.000 μονάδες ο Dow Jones – Πτωτικά S&P 500 και Nasdaq, παρά το νέο άλμα της SpaceX
- Μάρω Κοντού: Έπεσε και έσπασε ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα – Βρίσκεται εκτός κινδύνου
- Shield AI – EFA GROUP: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη αυτόνομων και κυρίαρχων αμυντικών δυνατοτήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.