Νέα ίντριγκα στο Survivor. Παρά το γεγονός ότι οι “Μαχητές” εδώ και αρκετό καιρό έχουν πάρει τον αέρα των “Διασήμων”, που πέρα από τα φαγητά, τους έχουν αναγκάσει να διώχνουν και παίκτες μέσω της ασυλίας, φαίνεται πως δεν τα εχουν βρει απόλυτα μεταξύ τους και ότι αυτό που εισπράττουμε είναι “φαινομενικό”.
Μετά την νίκη των “Διασήμων” στην τελευταία ασυλία, βγήκαν τα μαχαίρια και αποκαλύφθηκαν οι νέες κλίκες στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία. Τσανγκ-μισθοφόρος ξεκίνησαν έναν αντίλογο, για το γεγονός ότι ο μισθοφόρος τον ψήφισε μέσω της προσωπικής ασυλίας και ο Ορέστης δεν δεχόταν τον λόγο.
Δείτε τι έγινε στο χθεσινό συμβούλιο:
https://www.youtube.com/watch?v=NvrqoVSvoFk
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor – Νέα αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι δηλώνουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο; Το αγώνισμα προμηνύεται εντυπωσιακό (video)
MH XAΣΕΤΕ: Το Twitter γλεντάει με το λάθος που έγινε στο Survivor! (video + tweets)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Κεφαλογιάννης: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και του αντίστοιχου Ιταλικού
- Hollywood: Καλεί τον Τραμπ σε παράταση των φορολογικών κινήτρων
- F1: Θέλουν να γυρίσουν στα παλιά;
- Σφοδρή αντιπαράθεση Δούκα – Μπακογιάννη για το θέατρο ΕΜΠΡΟΣ: «Ευλογείτε την κατάληψη» – «Η σύμβαση υπογράφηκε μετά τις εκλογές», λέει ο Δούκας
