ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του ομολόγησε ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 71χρονος δήλωσε πως σκότωσε την σύντροφό του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Ο 71χρονος φέρεται επίσης να δήλωσε πως αγόρασε το όπλο του εγκλήματος πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή στη Σαλαμίνα.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα από τη μητέρα της. Όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.
Ο 71χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη.
Οι αστυνομικοί, μάλιστα, εντόπισαν και το όπλο με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα.
Διαβάστε επίσης
Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Λίγες βροχές το Σάββατο – Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη νήσο Χαργκ που «κρατάει» την παγκόσμια οικονομία – «Στάχτη θα γίνουν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις», απαντά το Ιράν
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.