Ένταση επικράτησε έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) όπου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά.
Εκεί οι συγκεντρωμένοι τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί, με έναν Ρομά να τραυματίζεται ελαφρά, προκαλώντας πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Διαβάστε επίσης
ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει την εισβολή αγνώστου στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο»
Δολοφονία Κατσουρή: Την αποφυλάκισή τους ζητούν οι 150 προφυλακισμένοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.