ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο υποκατάστημα, το οποίο θα συμβάλει στη γεωγραφική επέκταση της εταιρείας σε όλη τη χώρα, ίδρυσε η Δομική Κρήτης.
Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στις 16/11/2023 στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Περιφέρεια Αττικής, στον Δήμο Αμαρουσίου επί της Οδού Αποστόλου Παύλου, Αρ 4.
Το νέο υποκατάστημα, σύμφωνα με την εταιρεία, θα συμβάλει στη γεωγραφική επέκτασή της σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε επίσης
Υπουργείο Υποδομών: Σταματά η ομηρία των προσφυγών για οδικά έργα 500 εκατ. ευρώ
ΕΚΤΕΡ-Δομική Κρητής: Πώς αφυπνίζονται οι δύο εταιρείες – Ποια έργα διεκδικούν και μπλοκάρουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $104 το Brent με το βλέμμα στο Χαργκ – Νευρικότητα στις ασιατικές αγορές
- WSJ: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει συνασπισμό χωρών για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Απειλεί το ΝΑΤΟ ότι κινδυνεύει να έχει «πολύ κακό» μέλλον αν τα μέλη του δεν βοηθήσουν τις ΗΠΑ να ανοίξουν το στενό του Ορμούζ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.