ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών.
Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής», όπου πλέον έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 868 κωδικοί προϊόντων που υπάγονται σε 37 κατηγορίες αγαθών, και για τη συνεχιζόμενη εφαρμογή του προγράμματος «Καλάθι του Νοικοκυριού».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και πελάτες του καταστήματος.
Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Πρώτος στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να νικήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές
Ά. Σκέρτσος: Τον Δεκέμβριο το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Νέα δημοσκόπηση – κόλαφος για ΣΥΡΙΖΑ: Τρίτο κόμμα, χαώδης η διαφορά με τη ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,7% στα οδικά τροχαία δυστυχήματα τον Νοέμβριο
- Μητσοτάκης: Ξεκινάνε τα μεγάλα έργα στην Κρήτη – Στην τελική ευθεία το αεροδρόμιο στο Καστέλλι και ο ΒΟΑΚ «Χανιά – Ηράκλειο»
- Χιλιάδες πασίγνωστα προϊόντα ανακαλούνται λόγω μόλυνσης από τρωκτικά – Ανάμεσά τους Cheerios, Pringles και Nutella
- Novo Nordisk: Σε υψηλό 5μήνου οδεύει η μετοχή – Στο επίκεντρο το χάπι Wegovy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.