ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επείγουσα ανάγκη για επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Γάζα τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη συνάντησή του με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του Riyad Al-Maliki στη Ραμάλα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
?Ramallah
FM George Gerapetritis’ meeting with Palestinian FM Riyad Al-Maliki?Ραμάλα
Συνάντηση ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Παλαιστίνιο ΥΠΕΞ Riyad Al-Maliki pic.twitter.com/gw0SKKHQW8— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) November 16, 2023
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Το στοίχημα είναι να κάνουμε την Ελλάδα τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό του κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.