ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα κείμενα των μνημονίων από τους θεσμούς βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος γύρος διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Κατά τη συνάντηση της Τρίτης η ελληνική πλευρά και οι δανειστές θα συζητήσουν θέματα που αφορούν την ενέργεια αλλά και το νέο υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας). Από την πλευρά των δανειστών, μάλιστα, θα συμμετέχει μόνο το ευρωπαικό κομμάτι των θεσμών, καθώς η Ντ. Βελκουλέσκου αναμένεται να δώσει το παρών από αύριο.
Νωρίτερα πάντως, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Χουλιαράκη, Εφη Αχτσιόγλου, Γιώργο Σταθάκη και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Λιάκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ήμερα η συνάντηση με τους Θεσμούς – Τα αγκάθια και τα νέα σκληρά μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχεδόν 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο, τον Φεβρουάριο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: 2 δισ. ευρώ κοστίζει στους Έλληνες γονείς η δημόσια «δωρεάν» παιδεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mononews Top 10 Capital Market Leaders
- Σαμαράς για δάνεια του νόμου Κατσέλη: «Η αποκατάσταση της νομιμότητας δεν μπορεί να είναι επιλεκτική»
- Ευρωζώνη: Σταθερή η επιχειρηματική δραστηριότητα παρά τον πόλεμο με το Ιράν και τον πληθωρισμό
- Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Πού οφείλεται η εκτίναξη του κόστους στέγασης; Τι προτείνει για να ανοίξουν τα κλειστά σπίτια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.