ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ελλάδα το πρώτο από τα 50 ηλεκτρικά αρθρωτά της Yutong – Όλο το χρονοδιάγραμμα της παραλαβής (αποκλειστικές φωτογραφίες)
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Πεκίνο, συναντήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Ελληνική Πρεσβεία με τη Διοίκηση της εταιρείας «Yutong International Holding» και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο της «Yutong International Holding», Wang Wentao και τον Γενικό Διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος της «Yutong», Li Kejie.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κινεζικός Όμιλος «Yutong» είναι η ανάδοχος εταιρεία προμήθειας των πρώτων 250 ηλεκτρικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η πορεία ολοκλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων για την έγκαιρη προμήθεια των λεωφορείων, καθώς και η συμμετοχή του Ομίλου στους μελλοντικούς διαγωνισμούς προμήθειας λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί παραμένουν σταθερά.
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Σκρέκας: Πρόστιμα 2 εκατ. ευρώ σε Procter & Gamble και Unilever για αθέμιτη κερδοφορία
Digital Realty Hellas: Στα 20,2 εκατ. ο τζίρος το 2022 – Μειωμένα EBITDA και καθαρά κέρδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Οil: Οι πραγματικοί λόγοι για το μεγάλο ράλι της μετοχής – Πού θα φτάσει και πότε
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Βαρδινογιάννη σε ενέργεια, νερά, απορρίμματα – Τι φέρνει το νέο deal για τη Dioriga Gas
- Φουντώνουν τα σενάρια για κάλπες μετά τη ΔΕΘ – Τα ορόσημα και οι παράμετροι που εξετάζει το Μαξίμου
- Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.