ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα.
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, ο Χακάν Φιντάν «τόνισε τη σημασία της κήρυξης πλήρους κατάπαυσης του πυρός το συντομότερο δυνατό», καθώς και της «επείγουσας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα».
Διαβάστε επίσης
Ασαφής ξανά ο Πάουελ: «Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις για μελλοντικές συναντήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο»
Γιοάβ Γκάλαντ: «Η Χαμάς έχει μόνο δύο επιλογές τον θάνατο ή την παράδοση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας: Στόχος είναι να κυβερνήσω, όχι να είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Κομισιόν: Δεν διαπιστώθηκε παραβίαση όρων από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στη συνεργασία του με τη ΜΚΟ Fight Impunity
- Βουλή: Πρώτος σε ψήφους ο Μπακέλας για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Διάσκεψη των Προέδρων
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Μπάκος, Καϋμενάκης και Γκότσης θα συμμετέχουν με 300 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.