ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψή 21 Ιταλών ακροδεξιών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν αιτήματος των ελληνικών Αρχών, έπειτα από πληροφορίες ότι μέλη ακροδεξιών οργανώσεων του εξωτερικού θα ανταποκριθούν σε κάλεσμα για συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (01/11), υπήρξε ενημέρωση για αεροπορικό ταξίδι 21 ακροδεξιών Ιταλών προς Ελλάδα.
Η Ελληνική Αστυνομία έδρασε άμεσα και με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου κρατούνται, προκειμένου να κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση για πιθανές ταραχές με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη στο Νέο Ηράκλειο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KG Law Firm: Διακρίθηκε στα IFLR Europe Awards 2026 για τη συμφωνία Intralot – Bally’s Interactive
- ΤτΕ: Άλμα 9,5% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις στα 1,11 δισ. ευρώ τον Απρίλιο
- Ξέσπασε η Αλεξία Μπακογιάννη για την αποφυλακιση Γιωτόπουλου: Νιώσαμε απελπισία και απόγνωση – Ποια κοινωνία κάνει τα θύματα να είναι απόλυτα χαμένα;
- Παπασταύρου: «Από ένα θαλάσσιο οικόπεδο υπολογίζονται 10 δισ. έσοδα για τη χώρα» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.