ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στον ‘Αλιμο, 42χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές των Η.Π.Α. για ξέπλυμα χρήματος και απάτες μέσω ταχυδρομείου και τηλεπικοινωνιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος ως διευθύνων εταιρίας πωλήσεων (τηλεμάρκετινγκ) στις Η.Π.Α. πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος επιχειρήσεων και οργανισμών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, πλαστών τιμολογίων και εικονικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος στο Ισραήλ: Θετικός ο Νετανιάχου για ανθρωπιστικό διάδρομο από την Κύπρο στη Γάζα
Δημοσκόπηση Pulse: Βουτιά ο ΣΥΡΙΖΑ, πόσο κερδίζει το ΠΑΣΟΚ – Αυξάνει το προβάδισμα η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σε άνοδο οι τιμές με φόντο τον Λίβανο και την έκρηξη στο Ras Laffan
- Νόσος του κολυμβητή: Όταν το καλοκαίρι γίνεται επώδυνο για τα αυτιά
- Λαγοκέφαλος: Επικηρύσσεται από το ΥΠΑΑΤ – Στο τραπέζι ενίσχυση στα 5 ευρώ/κιλό για τους αλιείς
- Χρηματιστήριο: Κόβει μέρισμα η ΕΛΧΑ και βρίσκεται στο +5%, προς νέα υψηλά 18 ετών η ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.