ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και ο ίδιος έσπευσε να μιλήσει γι’ αυτήν σε συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου.
Ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» για την καθημερινότητά τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το πώς αντιδρά στα δημοσιεύματα που τονίζουν την διαφορά ηλικίας που έχουν.
«Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» είπε αρχικά και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών».
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό».
Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά του «δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα κάνω».
Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».
Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στο αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.
«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ» απάντησε συγκεκριμένα.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο, ύστερα από την είδηση ότι είναι μαζί.
Το Tlife απαθανάτισε το ζευγάρι στην περιοχή της Κηφισιάς, σε γνωστό bar restaurant.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Πλεύρης: Χαμός για τη σχέση του με την πρώην…. «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω εντάσεων
- Λαζαρίδης: Η ΝΔ θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις προς όφελος των έντιμων αγροτών
- Κιλκίς: Πλημμύρισαν πάνω από 10.000 στρέμματα στον κάμπο Πολυκάστρου
- Εθνικό Απολυτήριο: Σε εφαρμογή από το 2027-2028 – Πώς θα μετρά το Λύκειο στις Πανελλήνιες,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.