ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια οργισμένη ανάρτηση ήρθε η απάντηση του Παύλου Πολάκη στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας των κυβερνήσεων Τσίπρα για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας.
Στην ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.
«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;
Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει:
«Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!
Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως “πρόβαλλα αντιεπιστημονικές απόψεις”!
Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)
1) Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)
2) Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)
3) Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου! (φωτο 5)
(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)
Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικά!!
Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!
Εσύ τι ακριβώς κάνεις;;
Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!
Μερικοί- μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;
Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που “και εμείς θα βάζαμε”!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;
Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
Διαβάστε επίσης:
Πάνος Σκουρλέτης: «Σταλινική» η άποψη Κασσελάκη «όποιου δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει»
Νοσοκομείο Κορίνθoυ κατά Πολάκη: Δεν ζητείται από τους ασθενείς να φέρνουν υγειονομικό υλικό
Άρθρο παρέμβαση: Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας, και δεν πρέπει να την χάσουμε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Γερμανία ετοιμάζεται για νέο δανεισμό 111 δισ. ευρώ το 2027 – Εισηγείται νέους φόρους σε ζάχαρη και πλαστικό
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Η δημοτικότητα του Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό
- Χατζηδάκης: Μήνυμα ενότητας για τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη
- Συντάξεις από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Είχε βγάλει άδεια οπλοφορία το 2018
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.