ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ελλάδα ξοδεύει ήδη το 3% του ΑΕΠ για την Άμυνα – Τι αναμένεται να πει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Έντονη κριτική άσκησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός μίλησε με τη γνωστή του αλαζονεία, περιφρονώντας το μήνυμα που του έστειλε ο ελληνικός λαός την Κυριακή. “Με πολυφορεμένα ευφυολογήματα επιχείρησε να κρυφτεί από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της πολιτικής του ήττας στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών” προσθέτει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική» δηλώνοντας ότι 12 από τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες προέρχονται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. “Όταν θα αρχίσει το μέτρημα και των ‘γαλάζιων’ δημάρχων, αυτή τη φορά, ας μην ντραπεί να συμπεριλάβει και τον Αχιλλέα Μπέο, που υποστήριξαν ευθέως κυβερνητικά στελέχη και εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε στηρίζοντας τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστό” αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του και τονίζει: “Η αλαζονεία, οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων, οι ανίερες συμμαχίες με την ακροδεξιά, ο ψευδεπίγραφος μεταρρυθμιστικός οίστρος και η αποδεδειγμένη αποτυχία του επιτελικού κράτους αποδοκιμάστηκαν ηχηρά από τους πολίτες”
“Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή. Σταθερά προσανατολισμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι στις αυτοαναφορικές αγωνίες του κ. Μητσοτάκη” καταλήγει το κόμμα στο σχόλιό του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πυρά Τσακαλώτου κατά Τσίπρα και Κασσελάκη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ
Μητσοτάκης: Προειδοποιώ τις πολυεθνικές για τις τιμές, η Ελλάδα δεν είναι μπανανία
Μητσοτάκης: Δρομολογούνται 6.500 προσλήψεις στην Υγεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστείδης Πίττας: H ιστορία της ναυτιλιακής οικογένειας που πούλησε στην Μαριάννα Λάτση
- Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ιράν – Ο Νετανιάχου απειλεί την Τεχεράνη με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας
- Ραλλού Παναγιώτου: «Hard Shoulder» — Όταν τα σώματα γίνονται τοπία και τα αντικείμενα μιλούν
- Simon de Pury στο mononews: «Οι δημοπρασίες είναι σαν το… ποδόσφαιρο», λέει ο «Mick Jagger των δημοπρασιών»
