ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δημιουργικό δίδυμο των Point Supreme Architects (της Μαριάννας Ρέντζου και του Κωνσταντίνου Πανταζή) χρησιμοποίησε με απαράμιλλη δεξιοτεχνία περισσότερα από 50 υλικά σε ένα διαμέρισμα μόλις 23 τετραγωνικών.
Όταν η Μαριάννα Ρέντζου και ο Κωνσταντίνος Πανταζής επέστρεψαν στην Αθήνα το 2008, μετά από χρόνια ζωής στο εξωτερικό, ήταν βετεράνοι αρχιτέκτονες των οποίων οι πρώην εργοδότες ήταν η OMA, η εταιρεία με έδρα το Ρότερνταμ που ιδρύθηκε από τον Rem Koolhaas.
Εκεί εργάστηκαν σε τεράστια έργα, συμπεριλαμβανομένης της επανεφεύρεσης του State Hermitage Museum στην Αγία Πετρούπολη.
Στην Αθήνα, αντίθετα, η οικονομία τότε κατέρρεε και δεν είχαν πολλά να κάνουν. Το ζευγάρι, έχοντας ξεκινήσει την εταιρεία του, Point Supreme Architects, άρχισε να δημιουργεί conceptual art έργα, ιδιαίτερα χάρτινα κολάζ τόσο ζωντανά και χαοτικά όσο η πόλη τους.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.