Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε και εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών σε οκτώ Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την ανάδειξη των νέων Δημάρχων.
Ειδικότερα, στους οκτώ Δήμους των τριών περιφερειακών ενοτήτων, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, λειτουργούν 925 εκλογικά τμήματα, όπου είναι εγγεγραμμένοι συνολικά 394.723 εκλογείς.
Eπαναληπτικές εκλογές διεξάγονται στους ακόλουθους Δήμους:
Στην Αχαΐα, στους Δήμους Πατρέων, Αιγιάλειας και Δυτικής Αχαΐας. Σε αυτούς τους τρεις Δήμους λειτουργούν συνολικά 563 εκλογικά τμήματα, όπου είναι εγγεγραμμένοι 246.401 εκλογείς.
Στην Αιτωλοακαρνανία, στους Δήμους Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και Ακτίου – Βόνιτσας. Στους προαναφερόμενους δύο Δήμους λειτουργούν συνολικά 123 εκλογικά τμήματα, όπου είναι εγγεγραμμένοι 53.798 εκλογείς.
Στην Ηλεία: Στους Δήμους Πύργου, Ήλιδας και Ζαχάρως. Στους παραπάνω τρεις δήμους λειτουργούν συνολικά 239 εκλογικά τμήματα, όπου είναι εγγεγραμμένοι 94.524 εκλογείς.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα-Ισραήλ: Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί στη Γάζα έφθασε τους 2.329, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του θύλακα
Πόλεμος στο Ισραήλ: Την εντολή περιμένει ο στρατός για την επίθεση
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι «μονομάχοι» του β’ γύρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξελίσσονται παρέχοντας το αγαθό της ασφάλειας στον Ελληνισμό
- Τασούλας: Μονιασμένοι και ενωμένοι ας τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: «Η επένδυση στην Εθνική Άμυνα δεν συνιστά πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.