ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις προηγούμενες ημέρες, λίγο πριν την Ανάσταση, η κόντρα για το Άγιο Φως και τη μεταφορά του στην Ελλάδα πήρε για μια ακόμα χρονιά μεγάλες διαστάσεις. Ανάμεσα στα πρόσωπα της Αριστεράς που δήλωσαν την απέχθεια τους για την συγκεκριμένη χριστιανική παράδοση βρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, Φωτεινή Βάκη, η οποία θυμήθηκε την κριτική του Αδαμάντιου Κοραή για το θέμα, υποστηρίζοντας από το βήμα της Βουλής πως το Άγιο Φως ήταν ένα «ψευτοθαύμα».
Αλλά αυτά μέχρι χθες. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Κέρκυρα για το Πάσχα και όπως ήταν φυσικό η κ. Βάκη, ως βουλευτής του νησιού, ήταν δίπλα του, κρατώντας στα χέρια την πασχαλινή λαμπάδα της με το Άγιο Φως και ευχόμενη «Χριστός Ανέστη». Φυσικά και τα σχόλια ήταν τα αναμενόμενα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλ. Τσίπρας: «Μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε πιο ψηλά» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Υστέρνια της Τήνου έκανε Ανάσταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Άκυρη η καθαίρεση της Τυχεροπούλου – Το δικαστήριο ζήτησε να επιστρέψει στη θέση της
- Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών την περίοδο του Πάσχα
- EasyJet: Πρώτη απευθείας πτήση Άμστερνταμ-Θεσσαλονίκη – Νέα εποχή στη σύνδεση με την Ευρώπη
- Μητσοτάκης: Ιδρύεται η πρώτη δημόσια Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών στην Ελλάδα, τέλος στις εκκρεμότητες δεκαετιών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.