ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου από τις 11:00 – 17:00.
Έτσι τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως και μία ώρα πριν τη στάση εργασίας, ενώ για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας μετά τη λήξη της στάσης εργασίας θα απαιτηθεί πάνω από μία ώρα.
Τη στάση εργασίας εξήγγειλε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.
Διαβάστε επίσης:
Τέλος ο πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου, με απόφαση της κυβέρνησης
Ελαιόλαδο: Κλοπή – μαμούθ – 37 τόνοι έκαναν “φτερά” από τον συνεταιρισμό Πολύγυρου Χαλκιδικής
──────────────────
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.