ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγγελος Παπανικολάου: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, το σαμαρικό παρελθόν και η διαδρομή από το ΟΑΚΑ μέχρι τον Βασιλακόπουλο και τον Λιόλιο
Απάντηση στην κριτική του Στέφανου Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης, «ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του».
«Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ».
«Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης» καταλήγει ο κ. Βρούτσης.
Αναλυτικά η απάντηση του κ. Βρούτση
Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!
Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη Κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ.
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του.
Συντάχθηκαν οι απαραίτητοι φάκελοι, δρομολογήθηκε η πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η Μελέτη Βιωσιμότητας και ολοκληρώθηκε η μοναδική -και για πρώτη φορά- Μελέτη εκτεταμένης επιθεώρησης των πέντε μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα.
Αυτή η Μελέτη, που παραδόθηκε προ μερικών ημερών, οδήγησε αμέσως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου, με αίσθημα ευθύνης και πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων, φιλάθλων και εργαζομένων. Όπως άλλωστε εφαρμόζεται, αυστηρά πλέον, για κάθε αθλητική υποδομή της χώρας μας.
Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ!
Δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του! Αντιθέτως, «πάγωσαν» και τα διασφαλισμένα 8 εκατ. ευρώ του 2014, για τις όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις. Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης…
Διαβάστε επίσης
ΝΔ για Κασσελάκη: Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του
Δημοσκόπηση Prorata: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο Χαρδαλιάς – Μπακογιάννης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αύριο
──────────────────
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη με το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton (photo)
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
- Νορβηγία: Αμετάβλητα στο 4,5% τα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης λόγω πληθωρισμού
- Μαύρος (MRB): Μη εφικτή η αυτοδυναμία από την πρώτη κάλπη – Ο Τσίπρας αναμετράται με τον ίδιο του τον εαυτό μετά τη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.