ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γερμανική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων Birkenstock θα διαθέσει 10,75 εκατ. νέες μετοχές προς 44 έως 49 δολάρια, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.
Η εταιρεία δήλωσε ότι επιδιώκει αποτίμηση έως και 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην πολυαναμενόμενη IPO στη Νέα Υόρκη.
Ο κύριος μέτοχός της, η ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων L Catterton προσφέρει 21,51 εκατ. μετοχές στην ίδια τιμή, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τα νορβηγικό κρατικό ταμείο και το fund Durable Capital Partners LP του βετεράνου Henry Ellenbogen της T. Rowe Price Group για την αγορά μετοχών έως 300 εκατ. δολάρια.
Ο Mr Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος έχει ήδη επενδύσει την εταιρεία, μέσω του χαρτοφυλακίου του αναμένεται να αγοράσει έως και 325 εκατ. δολάρια μετοχών.
Το Bloomberg News ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Birkenstoc ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση στις 11 Οκτωβρίου.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του
- Η παραβίαση των πολωνικών συνόρων από ρωσικά drones: Διδάγματα για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας
- ΕΥΑΘ: Ενεργοποιεί ειδικούς Διαπραγματευτές για ενίσχυση ρευστότητας της μετοχής της
- Αντετοκούνμπο: Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε η σύζυγός του από Τούρκους – «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»
