ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω του ζητήματος της ένταξης του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Λυδία Κονιόρδου, υπουργός πολιτισμού, στέκεται δίπλα στην αντίστοιχη αναμνηστική πινακίδα.
«Οι πινακίδες ενημερώνουν πλέον τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες που κάθε χρόνο έρχονται στους Φιλίππους, ότι επισκέπτονται ένα διεθνές μνημείο με ιδιαίτερους συμβολισμούς, όχι μόνο για την ιστορία των ελληνιστικών και ρωμαϊκών χρόνων, αλλά και τον χριστιανισμό», όμως κανείς δεν πρόσεξε το λάθος της επιγραφής.
Σύμφωνα λοιπόν με την επιγραφή ο αρχαιολογικός χώρος δεν είναι World Heritage Site (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς), αλλά Word (λέξη) Heritage Site.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέρκελ και Λαγκάρντ συναντιούνται και συζητούν για το ελληνικό χρέος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Μεγάλου: Σε 8 ημέρες αναλαμβάνει τα ηνία της Πειραιώς. Η αγωνία στο κατακόρυφο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντάισελμπλουμ: «Μπορεί να φταίει η κούρασή μου για τις δηλώσεις για τον Νότο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για αυστηρότερη εφαρμογή της ουδετερότητας της χώρας
- Τεχνολογία: Πώς «παντρεύονται» σήμερα οι διαφορετικοί κόσμοι των Nvidia, Tesla και Sequoia;
- Μέση Ανατολή: Το Ιράν επιμένει στους όρους του για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ παρά το «όχι» Τραμπ
- Άννα Βίσση: Χιλιάδες θαυμαστές τραγούδησαν μαζί της στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.