ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παράδοση έγινε πλέον η διήμερη εορταστική άδεια, προς όλους τους υπαλλήλους του υπ. Παιδείας. Κατά παρέκκλιση λοιπόν των κείμενων διατάξεων, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής, υπέγραψε, ενόψει Πάσχα δύο ημέρες εορταστική άδεια σε όλους του εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η συγκεκριμένη άδεια, δύναται να χορηγηθεί είτε συνεχόμενα είτε μεμονωμένα από τη Μεγάλη Δευτέρα έως την Παρασκευή της Διακαινησίμου.
Προϋπόθεση αυτής της ευχάριστης έκπληξης προς τους εργαζομένους, είναι η «εξασφάλιση της παραμονής στην υπηρεσία ικανού ποσοστού υπαλλήλων, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του εκάστοτε φορέα και η αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέρκελ και Λαγκάρντ συναντιούνται και συζητούν για το ελληνικό χρέος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Μεγάλου: Σε 8 ημέρες αναλαμβάνει τα ηνία της Πειραιώς. Η αγωνία στο κατακόρυφο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντάισελμπλουμ: «Μπορεί να φταίει η κούρασή μου για τις δηλώσεις για τον Νότο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Κραυγαλέα fake news τα περί γενικευμένης επιβολής του 13ωρου – Ο νέος νόμος ωφελεί τους εργαζόμενους
- Γεωργιάδης για την συνομιλία Τζάκρη–Κασσελάκη: «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας κυβερνήσουν ξανά…»
- Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Ιταλίας: Αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό των προκαταρκτικών μελετών βυθού
- Σοκαριστικά στοιχεία για τα τροχαία: 421 νεκροί στην άσφαλτο σε 9 μήνες – Το self test για κατανάλωση αλκοόλ και πώς λειτουργεί
