ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η… ζωντανή Εθνική, τα «σαλιγκάρια» του Σπανούλη και τι ακολουθεί μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας
Λίγο πριν τη νέα σχολική χρονιά, η καρδιά του Mundobasket 2023 χτυπάει ξανά στο Smart Park!
Από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κεντρική πλατεία του μεγαλύτερου υπαίθριου εμπορικού πάρκου να γεμίζει «μπασκετική ζωή», δίνοντας τον παλμό του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Basket!
Live streaming των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας καθώς και των πιο σημαντικών αγώνων σε μεγάλη οθόνη περιτριγυρισμένη από αναπαυτικές σεζλόνγκ & πουφ, γήπεδο basket 3×3 για αξέχαστα παιχνίδια, διαδραστικές μπασκετικές δράσεις για ατελείωτες φωτογραφίες και διασκέδαση, challenges μαζί με πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς, θα κατακλίσουν τον χώρο προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους για τη νέα σχολική χρονιά, επιλέγοντας ανάμεσα στα καλύτερα και πιο σύγχρονα σχολικά είδη.
Η τελευταία λέξη της ψυχαγωγίας και των σχολικών ειδών, βρίσκεται στο μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό πάρκο και τις Κυριακές, σε μόλις 10’ μέσω Αττικής Οδού και με δωρεάν parking.
Διαβάστε επίσης:
Η αθλητική σεζόν ξεκινάει με τη νέα καμπάνια της Novibet
Σάσα Σταμάτη: Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια
Lamda: Προ των πυλών ο διαχωρισμός των malls από το Ελληνικό – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.