ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, για μία ακόμη συνεδρίαση οι απώλειες για το πετρέλαιο, καθώς οι επενδυτές παραμένουν ανήσυχοι για την πορεία της κινεζικής οικονομίας.
Το WTI Σεπτεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,7% στα 80,72 δολάρια ανά βαρέλι, αφού την περασμένη Παρασκευή σε επίπεδο εβδομάδας κατέγραψε ισχυρές απώλειες 2,3%.
Αντίστοιχα, το Brent Οκτωβρίου, το παγκόσμιο ορόσημο έκλεισε με απώλειες 0,4% στα 84,46 δολάρια ανά βαρέλι.
Διαβάστε επίσης:
Rolls-Royce: Συνάντηση τέχνης – τεχνολογίας!
Ερντογάν: Ρίχνει στους κυανόκρανους την ευθύνη για τα επεισόδια στη Νεκρή Ζώνη στην Κύπρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.