ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Παν. Κυριακού στους Αμπελόκηπους, σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι από ομάδα αγνώστων που επέβαιναν σε δίκυκλα.
Οι δράστες πέρασαν μπροστά από το κατάστημα και έσπασαν τη τζαμαρία.
Η καφετέρια φέρεται να ανήκει σε Έλληνα που κρατείται για την φονική επίθεση των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε κατάληξη τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.
Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 προσαγωγές.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Φιλαδέλφεια: Αρχίζουν αύριο οι απολογίες των χούλιγκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.