ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την φωτογραφία του αδικοχαμένου τρίχρονου γιου του, που χάθηκε στο δυστύχημα της Καθαράς Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου.
Ο άτυχος άνδρας που είδε ολόκληρη την σύζυγο και τον μικρό γιό του να χάνονται μπροστά στα μάτια του, είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με τις δηλώσεις του μετά το δυστύχημα, στις οποίες εξέφραζε τη λύπη του και για τους δύο οδηγούς της Πόρσε, τον 24χρονος γιο του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη, Γιώργο και τον στενό φίλο και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.
Στην φωτογραφία που δημοσιοποίησε, ο μικρός γιος του στέκεται στην πόρτα του μοιραίου οχήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΟΛ: «Άνεργος» και επίσημα από την Τρίτη ο Σταύρος Ψυχάρης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτο! Διώχνουν τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους οι «Διάσημοι» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η συγκινητική ιστορία του αγοριού και του σκύλου που πάσχουν από λεύκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολλανδία: Ακτιβιστές εισήλθαν σε εργοτάξιο κέντρου δεδομένων της Microsoft καθώς οι αντιδράσεις κατά των data centers επεκτείνονται σε όλη την Ευρώπη
- Ιταλία: Η Τζόρτζια Μελόνι καταγγέλλει τις κυβερνοεπιθέσεις “κατά πολιτικών υποδομών”
- Τραμπ: Επανεξετάζει το ενδεχόμενο νέας επίθεσης στο Ιράν – Γιατί η 9η Νοεμβρίου θεωρείται η επικρατέστερη ημερομηνία
- Γερμανία: Συντριβή μικρού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο, νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.