ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης: 880.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό της σχολής
Νέα φωτιά στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Βίταλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr, ο πρόεδρος της κοινότητας Βιτάλου, Γιάννης Γέραλης, η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και καίει γεωργική έκταση παράλληλα.
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ που ακουμπούσε πάνω σε κυπαρίσσι, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά βρίσκεται κοντά στο χωριό Βίταλο.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ επιχείρησαν και 3 Α/Φ.
Δείτε τα tweets της Πυροσβεστικής:
Άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η #πυρκαγιά στα Βίταλα Ευβοίας. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ επιχείρησαν και 3 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2023

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο και Κέρκυρα – Διάσπαρτες εστίες σε Κάρυστο και Δερβενάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ETE, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, QUEST
- Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης: 880.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό της σχολής
- Interasia Lines: Παρήγγειλε έξι πλοία μεταφοράς κοντέινερ
- Ανοίγει η «βεντάλια» των μέτρων της ΔΕΘ – Πάνω από το 1,6 δις ο δημοσιονομικός χώρος
