Η Herend Porcelain Manufactory προέρχεται από το ομώνυμο χωριό στην Ουγγαρία και εξάγει προϊόντα σε 60 χώρες.
Πρόκειται για ένα ιστορικό κατασκευαστή πορσελάνης με ιστορία σχεδόν 200 ετών. Το εργοστάσιο σήμερα ανήκει κατά 75% στη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Σ’ αυτούς ανατέθηκαν τα τρόπαια της F1.
To τρόπαιο του νικητή έφερε ένα κλασικό παραδοσιακό σχέδιο και ήταν στολισμένο με χρυσό 18 καρατίων. Είχε ψηθεί δυο φορές την δεύτερη στους 1410 βαθμούς Κελσίου, δουλεύτηκε για 6 μήνες και η αξία του ήταν στις 40.000 ευρώ. Ο Φερστάπεν το κράτησε στα χέρια του, το ακούμπησε δίπλα του για να πάρει τη σαμπάνια και ο Νόρις έκανε την τσαχπινιά του: Χτύπησε τη δική του σαμπάνια στο βάθρο, το κύπελλο αναπήδησε και έσπασε.
Ο Νόρις γέλασε αμήχανα αλλά η ζημιά είχε γίνει. Ο Φερστάπεν προσπάθησε να μιλήσει για κόλα, αλλά προφανώς αν του δώσει ανάλογη απάντηση ο μηχανικός του για κάποιο εξάρτημα του μονοθεσίου δε θα είναι τόσο χαλαρός.
Η αλήθεια είναι πως η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τους οργανωτές. Δίνοντας ένα εύθραυστο έργο τέχνης σε παιδιά που ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν με σαμπάνιες, πρέπει να έχεις προβλέψει το ενδεχόμενο και να απομακρύνεις διακριτικά το τρόπαιο πριν συμβεί κάτι απρόοπτο.
Ο μυαλωμένος μεσήλιξ μηχανικός της Red Bull, Πωλ Μόναχιου κράτησε προσεκτικά την πιατέλα του κατασκευαστή, και την πήγε ανέπαφη στο motorhome της ομάδας. Φαντάζομαι ότι ο Νόρις όταν σταματήσει να γελάει θα κάνει ένα τηλέφωνο στη Herend και θα ζητήσει να επανορθώσει τη ζημιά που θα ελαφρύνει κατά 40χ. το λογαριασμό του.
Διαβάστε επίσης
Ράλι Εσθονίας: Κυριαρχία Toyota – Rovanperä!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Σχέδιο για αγορά μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις εταιρείες ενοικίασης με ισχύ από το 2030
- Γαλλία: Ταραχές στο Μπεζιέρ, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε
- Τζέφρι Έπσταιν: Ο πρώην δικηγόρος του ζητά να δοθεί ασυλία στην Γκισλέιν Μάξγουελ για να μιλήσει για τα εγκλήματά του
- Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Τα αλλάζει όλα ο Πιερρακάκης σε ενοίκια, Airbnb, μεγάλους ελέγχους, λαθρεμπόριο έως και καθημερινές πληρωμές
Tο Δικαστήριο του Λονδίνου έδωσε το πράσινο φως για να αποκτήσει o Χάρης Καρώνης το 48,5% της Viva από την JPMorgan

Φαινόμενο Metlen: Η εταιρεία του Ευάγγελου Μυτιληναίου μεγάλωσε 799 φορές σε 30 χρόνια και έχει προσφέρει στους μετόχους αποδόσεις 17.189%
