ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, απεγκλωβίστηκαν 59 άνθρωποι από παραλίατης Κέρκυρας μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 πλωτά του Λιμενικού, 7 ιδιωτικά σκάφη, 2 μεγάλα σκάφη μεγάλης χωρητικότητας και ένα 1 ρυμουλκό, ενώ απεγκλωβίστηκαν συνολικά 59 άτομα από 1 πλωτό σκάφος και 2 λάντζες και οδηγήθηκαν στον λιμένα της Κέρκυρας.
Με μέριμνα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι απεγκλωβισμένοι φιλοξενήθηκαν σε αίθουσα του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας.
2/2 Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ΠΛΣ, 7 ιδιωτικά σκάφη μικρής χωρητικότητας κόσμου, 2 ιδιωτικά σκάφη μεγάλης χωρητικότητας κόσμου και 1 ΡΚ, ενώ απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια συνολικά 59 άτομα από 1 ΠΛΣ και 2 λάντζες και κατευθύνονται στο λιμένα ν. Κέρκυρας.
— ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (@HCoastGuard) July 23, 2023
Διαβάστε επίσης:
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιών και σήμερα – Σε κατάσταση συναγερμού πέντε περιφέρειες
Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για την κατάρρευση τμήματος γέφυρας
Κλιματική κρίση (όχι αλλαγή) και αριστεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Παρέδωσε επιταγή 277 εκατ. ευρώ για την έναρξη των σιδηροδρομικών-οδικών έργων Αλεξανδρούπολης-Πυθίου
- Μετρό και λεωφορεία σε ειδικό πρόγραμμα για τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ισχυρό αποτύπωμα από τη σύνοδο της ένωσης GO15 στην Αθήνα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.