ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα το πρωί, η Χρυσή Αυγή ήρθε αντιμέτωπη με άγνωστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι «χτύπησαν» τα γραφεία της στη Μεσογείων, με βαριοπούλες και μπογιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 8-10 ατόμων συνέπραξαν στο περιστατικό, σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα γραφεία, ενώ έριξαν και μπογιές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε και ένας δυνατός κρότος, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Η αστυνομία, που έσπευσε αμέσως στην περιοχή, διερευνά το περιστατικό.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση ενώ επιτίθεται στα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου”, τα οποία δεν προχώρησαν σε καταδίκη της ενέργειας, όπως σε άλλες περιπτώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωνία στην Κρήτη: Απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Κρήτη: Χωρίς κανένα στοιχείο οι Αρχές – Περιμένουν «απόδειξη ζωής» του επιχειρηματία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Θα μπορέσει να σώσει την Ocean Rig; Τι εκτιμούν οι αναλυτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Υπέρ της νέας προεδρικής υποψηφιότητας του Ερντογάν τάσσεται το AKP – Εκλογές στις 14 Μαΐου του 2028
- Ελληνικός Χρυσός και ΔΥΠΑ ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν τη νέα Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας
- ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση στην κατασκευή κατοικιών τον Αύγουστο – Βαρίδι τα στεγαστικά επιτόκια κοντά στο 7%
- Λατινοπούλου: Σφοδρή επίθεση στην φον ντερ Λάιεν στο Ευρωκοινοβούλιο – «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρατσίστρια από σας»

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.