ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους 12 καταδικασθέντες για τη δολοφονία του ‘Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, εισηγήθηκε προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Κλιάμπα.
Η πρόταση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από φίλους και συγγενείς του 19χρονου ‘Αλκη που βρίσκονται εντός της δικαστικής αίθουσας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης.
Σημειώνεται ότι στις 6 Ιουλίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους και τους 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ που δικάζονται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τους τραυματισμούς των δύο φίλων του, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Ακραία ζέστη με 45άρια φέρνει ο καύσωνας Κλέων
Ίσμα Τουλάτου: Πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία της δημοσιογράφου
Πότε μηδενίζουν επικουρικές, εφάπαξ και διεθνείς συντάξεις -Οι επόμενες πληρωμές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πράσινο φως» για την αποκατάσταση του Αχιλλείου: Άνω των 5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Apollo’s Muse: Η αποκλειστική ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου με τα αληθινά αρχαία ελληνικά αγάλματα των 80 εκατ.
- Αγορές υπό πίεση, δασμοί και γεωπολιτικός κίνδυνος στο προσκήνιο
- Πότε θα γίνουν οι εκλογές το 2027, τα πορίσματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ανασχηματισμοί του ΜΜ, ο υφυπουργός και οι… αμαζόνες του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.