ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απογευματινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε JET SKI στη θαλάσσια περιοχή «Ακρωτήρι Αμμόγλωσσα» νήσου Κω, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τις ακτές.
Το ανωτέρω σκάφος, στη προσπάθεια του να αποφύγει το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, επιχείρησε αναστροφή με μεγάλη ταχύτητα, με συνέπεια να ανατραπεί και οι επιβαίνοντες του να βρεθούν στη θάλασσα.
Στο JET SKI επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία, μετά την πτώση τους, περισυνελέγησαν από στελέχη του περιπολικού σκάφους και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κω.
Από το Λιμεναρχείο Κω, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 24χρονος διακινητής, για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2016 (Κώδικας Μετανάστευσης), του άρθρου 277 του Π. Κ. (Πρόκληση ναυαγίου), του άρθρου 306 Π.Κ. (Έκθεση ζωής σε κίνδυνο) και του άρθρου 83 Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα) όπως ισχύει, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω μέσο διακίνησης.
Διαβάστε επίσης:
Λιμένας Ελευσίνας: Νέο master plan αλλάζει ριζικά το παράκτιο μέτωπο
Ερντογάν: Προς πώληση το λιμάνι της Σμύρνης – Συζητήσεις με Άραβες
Aegean: Πρόσκληση των μετόχων σε τακτική γενική συνέλευση στις 26/7
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου διέταξε άμεσα και ισχυρά πλήγματα στη Γάζα – Κατηγορεί τη Χαμάς ότι παραβίασε την εκεχειρία
- Ευρωαγορές: Με μεικτά πρόσημα οι δείκτες – Στο -0,22% ο Stoxx 600
- Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH