ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στην πτήση της Aegean από τη Θεσσαλονίκη για τη Βαρκελώνη, καθώς το αεροπλάνο χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Νάπολη.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 156 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος. Σύμφωνα με την Aegean στην πτήση A3 560 υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους.
Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης.
Διαβάστε επίσης:
Ναύπακτος: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Πλατανίτης
Γιώργος Σταμάτης: Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε στην ορκωμοσία της νέας Βουλής
Ορκωμοσία βουλευτών: Εντυπωσιακές και εκκεντρικές εμφανίσεις – Ποιοι ξεχώρισαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.