ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με οκτώ βουλευτές θα εκπροσωπηθεί στην ερχόμενη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας, της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς το κόμμα της κατάφερε να ξεπεράσει, έστω και οριακά, το όριο του 3%.
Ειδικότερα, η Πλεύση Ελευθερίας εκλέγει τους εξής βουλευτές:
Α’ Αθηνών
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Νικολάου
Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Νικολάου
Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών
ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΩΡΤΖΙΑ) του Ηλία
Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών
ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου
Β’ Πειραιώς
ΑΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Θωμά
Α’ Ανατολικής Αττικής
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
Α’ Θεσσαλονίκης
ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κωνσταντίνου
Β’ Θεσσαλονίκης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Νικολάου
Σε περίπτωση που η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιλέξει την έδρα του Βόρειου Τομέα, θα εκλεγεί στη θέση της ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος. Σε περίπτωση που δεν επιλέξει την Α΄Αθηνών, θα εκλεγεί ο Διαμαντής Καραναστάσης. ενώ σε περίπτωση που δεν επιλέξει την έδρα της Β΄Θεσσαλονίκης θα εκλεγεί η Αρετή Παπαϊωάννου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άμπας Αραγτσί: Συνάντηση με τον Πούτιν – Στο επίκεντρο πόλεμος, Ορμούζ και περιφερειακές ισορροπίες
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου
- Mike Wirth (Chevron): Η Βενεζουέλα πρέπει να κάνει περισσότερα για την αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας
- ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα η παράταση αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό έως τις 27 Απριλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.