ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλαξε χέρια το 7,5% της Epsilon Net, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε στην Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια της συμφωνίας που είχαν οι δύο πλευρές.
Συγκεκριμένα η μεταβίβαση έγινε στα 7,49 ευρώ ανά μετοχή με την αξία του πακέτου να ξεπερνάει τα 30,4 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Μαΐου του 2023 το deal επισφραγίστηκε και επίσημα, με την Εθνική να αγοράζει το 7,5% της Epsilon Net με δυνατότητα απόκτησης από την ΕΤΕ περαιτέρω ποσοστού 7,5% τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Αρχικής Συναλλαγής.
Η συμφωνία επίσης προβλέπει την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα.
Αυτή την ώρα η μετοχή της Epsilon Net στο Χρηματιστήριο Αθηνών σημειώνει άνοδο 074% είναι σταθερή στα 8,16 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Μίχος (Epsilon Net): Το πλάνο επενδύσεων, το deal με την Εθνική και το hospitality
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινφαντίνο για εισιτήρια Μουντιάλ: «Αν κάποιος δώσει 2 εκατ. δολάρια, θα του φέρω προσωπικά ένα hot dog και μια coca cola»
- Αγορές: Εκρηκτική άνοδος σε Ευρώπη και Wall Street με φόντο τα σενάρια συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Στα 102 δολάρια το Brent
- Νέα πρόωρη αποπληρωμή 6,9 δις ευρώ δανείων του πρώτου μνημονίου
- Εθνική Ιράν για Μουντιάλ 2026: «Οικοδεσπότης μας η FIFA, όχι ο Τραμπ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.