ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μια νέα υπόθεση με μετανάστες που βρίσκονται σε νησίδα του Έβρου έξω από τη Νέα Βύσσα, προερχόμενοι από την Τουρκία κάνει λόγο ΜΚΟ.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, πρόκειται για τρία καραβάνια μεταναστών, με συνολικά 330 άτομα.
Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, οι τρεις ομάδες των μεταναστών προήλθαν από το τουρκικό έδαφος και βρίσκονται σε νησίδα έξω από τη Νέα Βύσσα.
Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει συνεχείς περιπτώσεις μεταναστών που προσπαθούν παράνομα να εισέλθουν στη χώρα, εκμεταλλευόμενοι την πτώση των νερών του Έβρου.
Οι διακινητές εστιάζουν σε περιοχές των συνόρων που δεν καλύπτει ο φράκτης του Έβρου, προωθώντας ομάδες αλλοδαπών προς την Ελλάδα.
Για τον λόγο αυτό έχουν αυξηθεί οι ελληνικές δυνάμεις και οι περιπολίες στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας»
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές για τη Θράκη
Τσίπρας: Mόνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρώθηκαν οι συμβάσεις με την Chevron – «Ιστορική ημέρα για την Ελλάδα», είπε ο Παπασταύρου
- Ξεσπά ο φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τον Λαφαζάνη με πορτρέτο του Χαμενεΐ: Λυπηρό να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα
- Κατολισθήσεις βράχων στις ράγες του Οδοντωτού – Ο αυξανόμενος κίνδυνος οδηγεί σε αναστολή της γραμμής
- Rosatom: Δεν έχουν παρατηρηθεί αλλαγές στα επίπεδα ραδιενέργειας στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.