ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού πλοιάρχου, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ελευσίνας, για παράβαση των άρθρων 234 παρ. 1 και 235 παρ. Ζ-ΙΔ-ΙΕ περί Κ.Δ.Ν.Δ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος επί του Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στη θαλάσσια περιοχή Ελευσίνας και διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει χωρίς τη σχετική άδεια από τη Λιμενική Αρχή, ενώ δεν έφερε τα εκ του νόμου οριζόμενα ναυτιλιακά έγγραφα.
Σημειώνεται ότι προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.
Διαβάστε επίσης:
Nikkei: Χάκερ έκλεψαν 721 εκατ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα από την Ιαπωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: 51 διασώστες και ιατρικό προσωπικό σκοτώθηκαν από το Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου
- Goldman Sachs και AXIA-Alpha Finance για ελληνικές τράπεζες: Η διόρθωση στο ταμπλό του ΧΑ είναι ευκαιρία τοποθετήσεων
- Ζελένσκι: Συμφωνία για αντιαεροπορική προστασία στη Σαουδική Αραβία
- Εγνατία Οδός: Δύο νεκροί σε δύο ατυχήματα στο ίδιο σημείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.