ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ κακοποίησε σεξουαλικά την αρθρογράφο Ε. Τζιν Κάρολ τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια τη δυσφήμησε υποστηρίζοντας πως ψεύδεται, αποφάσισαν οι ένορκοι την Τρίτη.
Μάλιστα, η εννεαμελής επιτροπή ενόρκων στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν επιδίκασε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση υπέρ της Κάρολ.
Η επιτροπή των ενόρκων απέρριψε τα όσα υποστήριξε η πλευρά του Τραμπ, με ομόφωνη ετυμηγορία.
Η Κάρολ, 79 ετών σήμερα, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο Τραμπ τη βίασε σε καμαρίνι ενός πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman στο Μανχάταν το 1995 ή το 1996, και στη συνέχεια έβλαψε τη φήμη της γράφοντας σε μια ανάρτησή της τον Οκτώβριο του 2022 στην πλατφόρμα του Truth Social ότι οι ισχυρισμοί ήταν μια «απάτη», «μια φάρσα» και «ένα ψέμα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.