ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση GPO: «Κλειδώνει» η πρωτιά της ΝΔ με 30,3% – Η ΕΛΑΣ στη δεύτερη θέση με 15,8%, στο 13,1% το ΠΑΣΟΚ
Αναρτήσεις έκανε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στοιχεία από την παρουσίαση του Προγράμματος Διακυβέρνησης της ΝΔ, σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας.
“Ανακαινίζουμε 80 νοσοκομεία και 156 κέντρα υγείας της χώρας. Ενισχύουμε το ΕΣΥ με 10.000 προσλήψεις. Για να αποκτήσει η πατρίδα μας τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που της αξίζει” υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης.
Ανακαινίζουμε 80 νοσοκομεία και 156 κέντρα υγείας της χώρας. Ενισχύουμε το ΕΣΥ με 10.000 προσλήψεις. Για να αποκτήσει η πατρίδα μας τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που της αξίζει. pic.twitter.com/0MpFIN1kMM
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 28, 2023
Διαβάστε επίσης
Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος: Έρευνα στο κόμμα του Κ. Βελόπουλου διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Προς κύρωση δύο αμυντικές συμφωνίες με Γαλλία και Σερβία
- Δημοσκόπηση GPO: «Κλειδώνει» η πρωτιά της ΝΔ με 30,3% – Η ΕΛΑΣ στη δεύτερη θέση με 15,8%, στο 13,1% το ΠΑΣΟΚ
- Ενεργειακή «φωτιά» στην Ευρώπη: Πετρέλαιο στα $110 και φυσικό αέριο στα €80 – Ο λογαριασμός για την Ελλάδα
- Τραμπ: Συμφωνία ΗΠΑ–Δανίας για τη Γροιλανδία – Μόνιμη αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο νησί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.