ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικό είναι το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα, που αγγίζει το 13-14%, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», τόνισε η Μαργαρίτα Αντωνάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ. «Οσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την κ. Αντωνάκη, έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η εφαρμογή για φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος μέσω smartphone, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμαστικών εφαρμογών από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Η εφαρμογή αυτή, μετά από τα απαραίτητα τεστ, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του κοινού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπάει ταμεία: Αυτό το αυτοκίνητο αγόρασαν περισσότερο οι Έλληνες την τελευταία διετία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία γιατί δεν θα την ξαναδείτε ποτέ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Der Spiegel: Ιταλία, Γαλλία και Ολλανδία βρίσκονται κοντά σε έξοδο από την Ευρωζώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αζερμπαϊτζάν: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Κάρνεϊ: «Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί»
- Κίνα: Το Πεκίνο χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης-Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Ουκρανία: Πάνω από ένα εκατ. νοικοκυριά χωρίς ηλεκτροδότηση στο Κίεβο λόγω των ρωσικών επιδρομών