ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταγγελίες για συνδέσεις του σεΐχη Μανσούρ με χρηματοδότηση και οπλισμό παραστρατιωτικών στο Σουδάν
Η Σουηδία θα απομακρύνει το προσωπικό της πρεσβείας της και τις οικογένειές τους από το Σουδάν μόλις η κατάσταση το επιτρέψει, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον, προσθέτοντας πως η Σουηδία συντονίζει την πολιτική της με άλλες χώρες.
“Οι αποφάσεις που έχουμε λάβει σημαίνουν πως θα είναι δυνατό να απομακρύνουμε… προσωπικό της πρεσβείας και συγγενείς τους αν και όταν η κατάσταση ασφαλείας το επιτρέψει”, δήλωσε ο Κρίστερσον στους δημοσιογράφους.
Ο Σουηδός πρωθυπουργός είπε πως βοήθεια θα δοθεί και σε άλλους Σουηδούς στη χώρα, “στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό”.
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Συζήτηση με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας για τη μείωση παραγωγής πετρελαίου
Ισπανία: Έτοιμοι να στείλει αεροπλάνα στο Σουδάν για την απομάκρυνση ξένων πολιτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ
- Σταμάτης Τσαντάνης: Γιατί η Seanergy εκδίδει retail ομόλογο 100 εκατ. ευρώ
- Όλα τα σενάρια στο τραπέζι για το deal Φέσσα – Φουρλή
- Μέσα στη νέα ΣΤΟΑ Αρσακείου: Πότε ξεκινά η λειτουργία του εμβληματικού τοποσήμου της Σταδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.