ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι Ηρακλείου πρόκειται να περάσει στη δεύτερη φάση, η οποία προβλέπει τη διαδικασία αξιολόγησης της τεχνικής προσφοράς που έχει καταθέσει η κοινοπραξία των εταιρειών ΤΕΡΝΑ και GMR.
Ειδικότερα, η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υποδομών προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση του φακέλου της προσφοράς που είχε καταθέσει το σχήμα ως πλήρη.
Σημειώνεται ότι η τρίτη φάση περιλαμβάνει το άνοιγμα της οικονομικής προσφοράς, ενώ για το έργο της κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλλι – ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 850 εκατ. ευρώ – είχε κατατεθεί μία μόνο δεσμευτική προσφορά από την κοινοπραξία της ΤΕΡΝΑ με τη GMR.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Motor Oil: Η IBG προβλέπει αύξηση στα κέρδη κατά 46,5%
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δρομέας: Προχωρά σε συνεργασία με τη βρετανική Bisley
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΠΑΠ: Προχωρά η σημαντική επένδυση στο δίκτυό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.