ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Ocean Pal Inc., της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε καθαρή ζημία 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022.
Τα έσοδα από τις ναυλώσεις διαμορφώθηκαν στα 5,7 εκατομμύρια δολάρια.
Η καθαρή ζημία για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022 ανήλθε σε 326.000 δολάρια.
Τα έσοδα για όλο το χρόνο ήταν 19,1 εκατομμύρια δολάρια.
Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021, τα καθαρά έσοδα ήταν 143.000 δολάρια και τα καθαρά έσοδα που αποδόθηκαν στους μετόχους ήταν 74.000 δολάρια. Τα έσοδα από τη ναύλωση των πλοίων για την ίδια περίοδο ήταν 1,3 εκατομμύρια δολάρια.
Τα συνοπτικά οικονομικά στοιχεία της εταιρείας για την περίοδο από 15 Απριλίου 2021 (έναρξη της εταιρείας) έως 31 Δεκεμβρίου 2021 αντικατοπτρίζουν τη λειτουργία των πλοίων από τις 30 Νοεμβρίου 2021. Οι εργασίες πριν από τις 30 Νοεμβρίου 2021 περιελάμβαναν κυρίως από οργανωτικά έξοδα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
