ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης, ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.
Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ένας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.
Διαβάστε επίσης:
Ένας τραυματίας από πυρκαγιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη – Απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Προέτρεψε τον Τραμπ να διαπραγματευτεί την ειρήνη στην Ουκρανία, σε μια «θετική» τηλεφωνική επικοινωνία
- Εύβοια: Φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Γάζα: Δεν θα υπάρξει ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Centcom
- Σαντορίνη: Συνελήφθησαν τρεις για τον πνιγμό 4χρονου σε πισίνα
