ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι το μέλλον της χώρας του εξαρτάται από την έκβαση των μαχών σε στρατηγικής σημασίας περιοχές στο ανατολικό μέτωπο.
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στα ανατολικά – είναι πολύ οδυνηρό. Πρέπει να καταστρέψουμε τη στρατιωτική δύναμη του εχθρού. Και θα την καταστρέψουμε», είπε ο πρόεδρος Ζελένσκι στο καθιερωμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.
«Σε Μπιλοχορίφκα και Μαρίνκα, Αβντίφκα και Μπαχμούτ, Βουλεντάρ και Καμιάνκα… και σε άλλες περιοχές, όπου διακυβεύεται το μέλλον μας. Εκεί όπου δίνεται ο αγώνας για το μέλλον όλων των Ουκρανών», είπε ο πρόεδρος Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ισπανία, Red Bull: Θα μπορούσε να κερδίσει ο Φερστάπεν;
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Οκτάωρη απολογία της Ιωάννας Γάκα – Τι υποστήριξε για το κρίσιμο 49λεπτο
- Ρωσία κατά ΗΠΑ για τα όπλα στο διάστημα: Προειδοποιεί για «καταστροφικές συνέπειες»
- Αττική: Παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και άρπαξαν πάνω από 80.000 ευρώ – Τρεις συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.